søndag 26. august 2012

Skappel genseren

Skappelfeberen sprer seg som ild i tørt gress om dagen. Garnet er utsolgt og selv de som ikke kan strikke lærer seg å strikke, for denne genseren skal de ha. Egentlig syntes jeg den var litt for stor alle veier og tenkte at den klør sikker, alpakka er jo ikke det jeg liker best. Så jeg tok en tur innom tre garnbutikker og ingen av de solgte Iris alpakka. Jeg kjente på kløfaktoren til alle hårete garnene i butikken og kom frem til Sandnes kid silk, den klødde nesten ikke. Så jeg blandet den med lammeull fra Filcolana, og genseren ble lett som en fjær. Denne genseren strikket jeg til 12 åringen min, men alle de 4 barna mine måtte prøve den. Så her kommer litt bilder av genseren og alle 4.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Genseren ser deilig og fjærlett ut :-)

LindaE sa...

Så herleg! Og så skjønne born du har:-)

Charlotte sa...

Denne ble kjempefin :) Jeg var litt usikker på hva jeg syns om den genseren for jeg tror ikke jeg er noe in i sånn bred og tykk genser uten fasong... Men så er det noe med påvirkningskraften da.... :) Dessuten vaser jeg rundt her hjemme i koseplagg som ser laaangt verre ut enn det der. Nå venter jeg på faerytale. Tenkte å kombinere det med hverdagsgarn jeg har liggende. Får håpe det funker :)

Anonym sa...

superfin versjon av skappelgenseren :) Jeg lurer på om du kan tipse meg om mønster til sikksakkjolen med knapper som du har bilde av øverst i bloggheaderen din? Har lett, men finner den ikke blant innleggene dine- den ser helt nydelig ut :)

Hobbymegher sa...

Så herlige barn og flott genser!
Den ser jo litt god ut, da! Men jeg har ikke strikket den ennå. :P
Nå er det oslo-anorakk til snuppa på 5 her.

fredagsmasker sa...

Ikke alle som var like glad i å bli fotografert nei :) Kjempefin genser som så SÅ deilig og myk ut!

Cessa sa...

Hei kor mange masker brukte du på for og bakstykket. Prøver meg på 60 her til ei jente på 12.

Bim sa...

Åh, gillar den tröjan!!!
Hittade till den - sparade länken och sedan... vad jag än försöker med så måste jag ha lösenord för att komma å hela bloggen, snyft...
Råläckre bilder!!!!!

Må så grankott...
Bim HD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...