tirsdag 21. april 2009

Hvilket mønster er dette tro?


Gutten min arvet en fin strikkejakke etter pappan sin. Det er litt grovt garn og den stikker litt, men mønsteret er så fint. Noen som hvilket mønster dette er?

8 kommentarer:

Anita K sa...

Kan desverre ikke hjelpe deg med mønster, men er enig i at den jakken var flott ja.. selve rutemønsteret er vel ikke helt ulikt noe som jeg har sett i ett retrohefte. Lykke til med jakten på mønster :)

mimouna sa...

Den ligner veldig på Vossakoften (Fra Voss) men mønsteret i rutene er ikke helt identisk.

Koselig å arve slikt. :o)

Judith sa...

Det ligner veldig på Voss, ja. Kan jo hende strikkeren har laget sin egen versjon av møsteret i rutene, eller at den finnes i flere variasjoner?

Husfruen sa...

Takk for svar dere, vi bor ikke så alt for langt fra Voss, så det kan jo tenkes ja

Trude sa...

For en fin jakke. Jeg lette etter mønsteret til en jakka for en tid tilbake. Da mailet jeg bildet av den til Sandnesgarn og de sendte meg mønsteret gratis. Det går jo an å prøve. Takk for koselig kommentar på bloggen min også. Den lua er nok bare en annen versjon av pixieluen. Har strikket den utifra et bilde jeg har sett. Kan forklare deg mønsteret hvis du vil det.

Trude

Elins Strikkeri sa...

Veit nok ikkje kva mønster det er men vil berre sei at eg synest den var kjempefin:)

Niko sa...

Vossakofte tror jeg at det er.

Siddis back home sa...

Å, heldig som har arvet flott jakke, ja, jeg tror det er en variasjon av mønsteret fra Voss, strikket noe lignende for mange år siden. Ha en fin høstuke hos deg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...