søndag 27. september 2009

Strikk i farger


Jeg tok meg en tur innom Judith sin strikkeblogg hun utfordrer til å bli med på strikk i farger. Nå skal det vises frem det som er strikket i oransje. Nå som det er høst er det en perfekt farge og jeg har strikket litt med oransje i det siste. Et pannebånd til 10 åringen min med hjerter, det er strikket i merino garnet til pickles, deilig mykt garn og en herlig farge.

Ungene har drevet med plastelina i dag, de er så utrolig kreative, og det var noen oransje innslag der også, så jeg valge å ta med det også.
Samtidig er det utrolig dårlig høstvær ute, så ringblomstene gleder oss mer inne, så nå står de å pryder vinduet vårt.

Jeg har også strikket en del i oransje fra før, body,genser,lue,bleiebukse og nøstebarndress til veslejenta. Så har jeg strikket en oransje kjole til 10 åringen. Jeg lette igjennom en gammel blogg og der fant jeg ett stripete sett, genser og lange sokker som jeg strikket til veslejenta før hun ble født. De sokkene hadde hun på seg hjem fra føden, pippisokker sa barnepleierene:)

5 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Å det var en herlig samling med oransj:-) Min favorittfarge, men ser at det ikke viser seg så mye på det jeg strikker:-)

Judith sa...

Så herlige barneklær i oransje! Kjempemye fint! Gøy at du viste det fram.

Husmorspira sa...

Så masse flott du fikk vist frem her! -Og det i et eneste innlegg! Dette var knalle farger som man blir glad av!
jeg har et spm også som jeg håper du tar deg tid til å svare på, -hvordan gjør du det på bodyen her for å få jevne farveskifter over skuldrene? -og like på hver side. Flaks, eller deler man opp og strikker noen omganger her og noen der???
bare lurer...

Trude sa...

Hei! Ja, jeg har merket at det er noen som har anbefalt lua mi noen steder på nettet. Og det begynner jo å bli sesong for slike luer nå. Koselig at det er flere som liker dem og får glede av dem.Kjempefin den gul/oransje/røde dressen du har laget :o)

Mammamiia sa...

Ojj... nå ble jeg glad :) Så mange friske farger! Det er så moro å se at du bruker friske farger til babyen! Det er søtt med rosa og lyseblå også, men duuu så friskt med knallfarger!!
Ha en oransje høstdag!!
Mammamiiaklem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...