onsdag 4. november 2009

Nå som vinteren kommer snikende..

..trenger vi litt varme. Ett par Mary Jane Slippers og ett sitteunderlag. Sitteunderlaget fant jeg i en blogg for en god stund siden, men husker ikke hvor jeg fant det. Det er fingerheklet av 10 åringen min, tovet i vaskemaskinen og nå sydd sammen. Ganske enkelt genialt. Slippersene var enkle og morsomme å hekle, og velldig varme. Knapper kommer etterhvert.
Sitteunderlaget er heklet av Drops Eskimo og Slippersene er heklet i Alfa, restene etter kåpen til veslemor.

Med hjelp fra Hanne fant jeg siden med oppskrift.

7 kommentarer:

Hanne sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min. Ja, du må prøve deg på nålefilting, det er veldig morsomt, snarlaget og enkelt å variere.
Jeg vet ikke om Panduro har det fortsatt, men i fjor kjøpte jeg et sett derfra med seks isoporkuler, naturhvit ull og hvite perler. Det ble fantastisk lekre julekuler som kan ligge i ei skål.
Lykke til!
PS - kanske du har sett sitteunderlag i min blogg, jeg har også laget slike (men det var ikke min idé, altså) Sitteunderlaget som dere har laget ble flott!

Anita K sa...

Akk nå kome jeg på sitteunderlaget også...dvs nesten-sitteunderlaget!!! Jentungen fingerheklet og fingerheklet, og jeg blogget "pølsene" men ideen har jeg fra en annen blogg, Hilde på knittingplace.blogspot osv..Til info så er ikke mitt, eller egentlig jentungen sitt på noen måte ferdig...men det blir vel en vakker dag. Ha en flott dag!

Elins Strikkeri sa...

Flott sitteunderlag men det ser ut til å vere mykje putlearbeid på det. Slippersene var fine alltid godt å finne noko varmt å ha på beina. Ha ein fin kveld:))

Brit sa...

God ide til mine barn som er hyper på fingerhekling!!

Hege sa...

Flotte og varme ting ;)

Karoline sa...

Fantastisk søte booties ;-)

Linda sa...

et sånnt sitteunderlag har jeg også laget.. bare at det ligger som ei laaaang remse i kurven min... klarer liksom ikke finne den beste måten å motere det på. Hvordan har du gjort det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...