søndag 22. november 2009

sukkersøt høstvest
Pickles har oppskrift på en nydelig høstvest, for en ukes tid siden kom det litt abuelita garn i postkassen, og etter litt tenking fant jeg ut at jeg ville prøve meg på den vesten. Vesten ble velldig sukkersøt og har ikke noe høstpreg over seg. Men fy for et deilig garn, dette garnet kommer det til å bli brukt mer av her i huset hvertfall.

En annen vest er også ferdig. Eldste jenta mi som står modell, selvom hun hater ull. Hun tok den av seg velldig fort etter hun var ferdig med poseringen. I skrivende stund varmer den meg. Strikket i peruvian fra 123knit

9 kommentarer:

amylin sa...

Flotte vester! Liker litt sukkersøtt, jeg.

Mariann sa...

Flotte arbeider

smarie sa...

Mye flott du har laget. Vestene var kjempesøte ;o)

Frk. Chilli sa...

Så flotte vester, og lillefrøkna er jo like sukkersøt som toppen sin;) Nydelig var hun.

Elisabeth sa...

Så fine vester du har strikket. Ha en flott uke.

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flotte vester du har laga til både liten og stor!! Ha ei fin veke:))

Hønehuset sa...

Den øverste vesten der har jeg siklet på også. MEn jeg klarer ikke bestemme meg for farger. Det garnet der var deilig, sa du? Hmmm, mulig jeg må prøve det jeg også.

Vera sa...

Fine vester på nydelige modeller! Så selv på den fra Pikles og tenkt at jeg skal kanskje prøve å finne tid til den snart. Den er jo kjempe søt!

Vibbedille sa...

Sååå herlige jenter du har! Nydelig! Så rørende å lese at dere og har laget en "minne stake",det gjør veldig godt, tenker faktisk påmine sv.foreldere mer nå enn ellers i hverdagen.Det gjør GODT!! Ko dere og ha en herlig førjul!

Klem Fra Vibbedille ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...