onsdag 2. februar 2011

Ullvøl
Jeg var innom bloggen til Nøstebarn i går, der har de en konkurranse på gang. Man skal sende inn bilder av nøstebarnull man har reparert.

Jeg elsker nøstebarnklær av mange grunner.
Myk ull
Varer lenge
Ubehandlet
Varmer godt
Uten miljøgifter

Den bodyen hun har på seg over her er str 74/80 og med forlenging av armene passer den enda. Jeg strikket på et bråt av 2 tråds ull
Etter lang tids bruk(les:over 1.år) ble det hull i yndlingstrømpebuksen vår, så da klipte jeg opp en genser som hadde tove seg etter lang tids bruk og sydde på et hjerte på kneet. Jeg sydde det på med 2 tråds garn.

3 kommentarer:

Tussa sa...

Vi har visst samme tema på bloggene våre i dag vi:) Så fine bilder.Og lurt å klippe figurer,det skal jeg jammen gjøre neste gang!

Strikkelena sa...

Så bra dere lar dere inspirere, kjenner at det sitter litt langt inne hos meg. Både body og strømpebukse ble veldig fine, og jenta di er så søt!

Fuglemamma sa...

Så mye fine lappe- og stoppe-eksempler du har her nedover. Den lille ekstra vrangborden inni den gamle armen syntes jeg var ekstra lur. Kanskje jeg må se om jeg kan la meg inspirere litt, har noen gamle pysjer fra Nøstebarn som er nokså medtatte og som hadde hatt godt av en makeover.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...