tirsdag 20. mars 2012

Kjoler i fleng

Nå er det på tide å innse at vesla begynner å få nok strikkekjoler. Jeg har lyst til å strikke flere, det finnes jo så utrolig mange fine kjoler. Det verste er at de kjolene som er for små er supre som vester/topper, så å kvitte seg med de er nesten umulig.
Her henger alle bortsett fra den hun har på, den nyeste.
Så ville 12 åringen min ha nye votter, tykke votter. Med eskimo og en enkel oppskrift så ble disse strikket på noen få kveldstimer. 12 åringen ble så glad da hun våknet til nye votter og tok de på med det samme, klarte ikke å vente til hun skulle ut:) Jeg ryddet i en skuff med strikkepinner og ufoer og fant et hjerte som bare trengte å syes sammen og fylles med ull. fort gjort å bli kvitt ufoer når man bare begynner(3 ufoer igjen nå, hvorpå den ene nok blir rekket opp)

10 kommentarer:

June/FruV sa...

Så mange kjoler! *dånelitt*
Men fantastisk produksjon..

Charlotte sa...

For en fantastisk kolleksjon av kjoler! Selv om jeg elsker å være guttemmamma må jeg si jeg misunner deg som kan strikke så mange kjoler :) Datteren til søskenbarnet mitt er den eneste jeg har å strikke kjoler til. Du kan jo tenke deg hva hun får til jul og bursdag hvert år... :)

Torunn sa...

For ei heldig lita jente som har så mange kjoler!! De så flotte ut!

Sysleglad sa...

Det var litt av en samling ja! Produktiv du :)

Ulltulla sa...

Heldige jenta!!! Så mange fine kjolar ho har!!

Den lilla, brune, grønne og kvite, kva slags mønster er det? Den var heilskjønn!!!

Husfruen sa...

Jeg viste frem en kjole jeg hadde da jeg var lita på hobbyboden. Det viste seg å være en kjole som het Ann Kristin og jeg fikk et mønster på mail.Mønsteret er til nyfødt og 6 mnd, men jeg brukte tykkere garn og pinner

Siren sa...

Herlighet for en kjoleproduksjon!:) MANGE fine kjoler her!

nragnhild sa...

Her var det mye omtanke! Tenker på alle timene med garn og pinner som har blitt til nydelige kjoler, for her var det mye pent! :)

Godt at de kan brukes ei stund da, for det blir jo noe spesielt med det en lager :)

Vera sa...

Så utrolig mange fine kjoler du har srrikket! Herlig! Hvilken oppskrift er det på den femte fra høyre kjolen? den Lilla/lyslilla/hvit og grønn stripete kjolen?

Husfruen sa...

Jeg har svart over her, det er en kjole som jeg fikk på mail, send meg mailen din så skal du få den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...