torsdag 5. april 2012

Bøllewip3

En ting er i det minste sikkert, og det er at man blir inspirert av andre når man er inne på Hobbyboden. Nå skulle noen damer begynne en ny bøllewip der inne, dvs at vi skal strikke ferdig 5 påbegynte prosjekter innen en viss tid. Jeg ville bli med så kanskje jeg kan få strikket ferdig noe som ligger nederst i strikkekorgen min. Først av alt vil jeg bli ferdig med Sedumen min. For ett år siden hadde den ligget lenge, så regner med at den har ligget i ca 2 år. Så da er det på tide å få den ferdig.
Hitchhikeren min er ikke så gammel, men den har blitt liggende den også, ikke så gøy å strikke på pinne 2 og tynt garn når det ikke ser ut som det vokser.
Så er det jakken Clara da, den skal bli så fin at jeg får prestasjonsangst. Jeg vet jo hvordan den skal bli seende ut, ja så er jeg redd jeg ikke helt får det til. Mønsteret er egentlig en kjole med korte armer og jeg har gjort den om til en jakke med lange armer. Her er bilde av to forsøk, det ene gikk bra men ikke den første. Ser dere godt etter så ser dere hvilken som ser finest ut. Den øverste har jeg felt med to rett av og strikket de sammen i bakre maskeledd og den nederste er felt vanlig med å strikke to rett sammen. Gleder meg til denne blir ferdig
Så for å få 5 la jeg opp til to prosjekter til. Den første er en kvardagskjole fra nøstebarn med blomster og den andre er ett monster til 7 åringen. i to år har han mast om at jeg skal strikke monster til han. Så da var det bare å ta med den også.
Dette skal være ferdig 01.07.12 Så om det ikke var nok så ble jeg jammen med på noe mer. altså et bestemorteppe. Planen er at det skal være ferdig til neste påske. Så joda, jeg har litt å gjøre fremover

5 kommentarer:

Merethe sa...

god morgen! Jah, bil si meg enig i at du har en del arbeid nå ja... Men litt morro når man jobber mot et mål;-) Jeg har ting i kurven som sikkert burde fått sett dagens lys snart... En gang;-)Gleder meg til å se

Meta sa...

Er det ikke helt vanlig å ha mange prosjekter da??? Håper virkelig det, for her bugner det! Burde vel blitt med på den alongen slik at jeg kunne få ferdigstilt noe,men har ikke tid. Har altfor mange prosjekter å sette i gang.;)

Lykke til!

Klem fra Meta

Husfruen sa...

Jeg har brukt å legge de kjedelige prosjektene nederst i bånn, så har jeg heller fullført de artige.

Fru Keilegavlen sa...

Her var det mykje spennande arbeid. Ein kjekk måte å få ferdig ting som berre vert liggande. Ønskjer deg ein fortsatt fin påske.

Strikkelena sa...

Her blir det mye fint! Kjekt å få litt inspirasjon til å bli ferdig med ting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...