onsdag 28. mars 2012

Joy Of Fall

For en stund tilbake strikket jeg et sjal som er likt dette, det ble litt lite. Så da de inne på Hobbyboden.com startet en along med dette sjalet så bestemte jeg meg for å bli med. Jeg er ikke glad i grønn men begynte å strikke det med det grønne garnet og syns det ble ganske så kult. Planen var å gi det vekk, men det varmer jammen godt over kalde skuldre. Så vi får se om det blir her i huset:) Mønsteret er gratismønster fra Garnstudio. Pinne: 9 Garn: Naturgarn fra 123knit
Jippi jeg er batman sa vesla og løp rundt med sjalet:)

6 kommentarer:

Mona sa...

Et nydelig sjal, ble jo or'ntlig vårfriskt i den fargen :) Hadde nok beholdt det jeg ja...

Merethe sa...

Wow så kult! Sånn farge jeg aldri hadde valgt selv, men nå som jeg har sett det ferdig ble det jo kjempekult! Virkelig friskt pust nå som det nærmer seg lysere tider;-)

Vera sa...

Nydelig! Du er nå en skikkelig strikkemaskinn :) Jeg skjønner ikke hvor du finner tid til alt! Jeg sliter å finne en liten halvtime om dagen til å ta frem strikkepinnene, hehe. Flinka!

Husfruen sa...

Bruker strikkingen som avslapping. Så det blir strikket en del for tiden ja:)

Charlotte sa...

Det sjalet er så fint, og jeg elsker den grønnfargen :) Hello Kitty kjøpte jeg på garnbutikken nedi byen her. Det er sånt lappemerke til å stryke på. De har sånne på hm i blant også :)

Kanelis sa...

Aldeles nydelig sjal i fantastisk farge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...